Chipsy jarmużowe o smaku koperku z cebulką

9.90

Chipsy z jarmużu o smaku koperku i cebulki na bazie orzechów nerkowca i nasion słonecznika to zdrowa przekąska dla miłośników łagodnego smaku.

Produkt dostępny na zamówienie

Chrupiące, koperkowo-cebulowe w smaku chipsy z jarmużu na bazie orzechów nerkowca i nasion sonecznika. Powstałe w procesie powolnego suszenia w niskiej temperaturze, dzięki czemu zachowują wartości produktów, które są w 100% naturalne. Połączenie orzechów nerkowca z aromatycznym koperkiem i cebulką tworzy niepowtarzalny lekki i łagodny smak.
Bez dodatku cukrów, konserwantów i sztucznych dodatków oraz glutenu i laktozy. Produkt 100% wegański.

Nasze chipsy są zdrową alternatywą dla chipsów ziemniaczanych, pysznym dodatkiem do każdego posiłku i idealną przekąską. Podawaj chipsy jarmużowe obok ulubionych dipów, zabierz na piknik lub trzymaj je w samochodzie jako bogatą w składniki odżywcze przekąskę.
Mają wszechstronne zastosowanie, które ogranicza tylko nasza wyobraźnia: zanurz chipsy z jarmużu w hummusie, podawaj je z wegetariańskim burgerem lub zmiażdż do ulubionej zupy.


Składniki: jarmuż, orzechy nerkowca 23%, pestki słonecznika, sól himalajska, koperek, cebula.

Waga: 50 g